Καλύτερο Παιχνίδι Επιτυχίες

Spread the love

Που αναφέρονται εδώ είναι τα καλύτερα παιχνίδια, το 2017 και επίσης παρελθόν για PS4, Xbox One, τον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ, το 3DS, και ακόμη και Nintendo Βάρδια. Η ομάδα έχει γρήγορα μετατράπηκε σε μία από τις προτιμώμενες multiplayer πυροβολισμούς, και, επίσης, συνεπή ενημερώσεις έχουν πραγματικά υποβοηθούμενη το παιχνίδι βίντεο για να αλλάξει ένα σωρό πάνω από το 2016. Μεγάλη πρόκληση αντικείμενα, όπως αυτοκίνητα και ακόμη και logistics επιτέλους έσκασε σε μια περιοχή, και σχεδιαστής εκτός κόσμου είναι να σκεφτόμαστε το τελευταίο μοντέλο ξεκινήσει κατά την διάρκεια του 2017. Η ομάδα μας συγκεκριμένα αρέσει το πώς η Ομάδα τονίζει voice chat και το synergy, το οποίο κάνει την εύρεση μια εξαιρετική ομάδα μια μαγευτική περιπέτεια γεμάτο με φίλους, καθώς και πολλά υποσχόμενη.

Ο θεός της Μάχης άρχισε να της Sony E3 2016 εκδήλωση τον ιούνιο, η οποία είναι μια σίγουρη ένδειξη ότι αυτό θα είναι μια πολύ-αναμενόμενη ολοκαίνουργιο video game. Είναι να φέρει εξ ολοκλήρου reimagined gameplay μηχανικοί αυτοκινήτων για τους οπαδούς της σειράς, μαζί με μια σύγχρονη άποψη.

Άλλη μια νέα πρόσβαση σε προτιμώμενο αγώνα royale κατηγορία, Ο Δαρβίνος Επιχείρηση αναμφίβολα θα κυκλοφορήσει αρχικά για το Xbox ακόμα έρθει στον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ. Αυτό είναι, πράγματι, τόσο πολύ που αφορούν την διαρκή μια κρύα ατμόσφαιρα, όπως αυτό έχει να κάνει με την καταπολέμηση άλλους παίκτες, καθώς και το trailer παρουσιάζει όχι μόνο αντικείμενα, όπως άξονες και, επίσης, αιχμές βελών, αλλά πηγές ενέργειας όπως η δύναμη ασπίδες, καθώς και την ανωνυμία. Η παρανοϊκή δραστηριότητα πρόγραμμα φαίνεται σαν αυτό θα βοηθήσει οκτώ παίκτες, αντί για το κανονικό φορτία όπως και διάφορα άλλα battle royale παιχνίδια.

Τελικά, μαζί με την αυξημένη πρώτη, η δραστηριότητα σταματά ως Αρχηγό της ομάδας, στο 1ο Πρώτο τους Φίλους δείκτη, απορρίψεις μια τορπίλη, το σπάσιμο χώρια στην αντιπάλους υποβρύχιο του ένας ψάλτης καλάντων είναι βαρύ μουρμουρητό από την πτώση παίκτες. Αγορά Κυβερνήτη Σόναρ, καθώς και θα μπορείτε να παίξετε κάθε φορά που διαθέτουν οκτώ παίκτες έτοιμοι.

Σούπερ σταρ έχει πραγματοποιηθεί εδώ και πάλι εισήγαγε ένα πολύ-αναμενόμενο video game, χωρίς να δείχνει ανεξάρτητα αν αυτό θα συνεπάγεται Προσωπικό Υπολογιστή. Το πρωτότυπο Red Dead Redemption μάλλον δεν σχετίζονται με το PC, αλλά αυτό αισθάνεται πρόσθετα όπως ένα κανονικό από το GTA V σε σύγκριση με αυτό.

Tic Toc Gamings’ Περιπέτειες από το Pip είναι ένα side-scrolling platformer δράσης, που βασίζεται σε μια ελκυστική υπόθεση: την καλλιέργεια και την αποκέντρωση ένα pixel-based ηρωίνης μεταξύ του 1-bit, καθώς και 16-bit είδη για την καταπολέμηση της μέσω της βαθμό μετά από σκληρές παιδιά και τους επόπτες. Το μοναδικό εγκαταστάσεις, πλούσια ατμόσφαιρες, και, επίσης, διασκεδαστικό gameplay μίγμα για να δημιουργήσετε μια δραστηριότητα, μαζί με την μεγάλη ψυχή και την γοητεία του, παρά τον ελάχιστο πεδίο των power-ups, καθώς και στοιχεία.

%displayPrice% %πωλητή% Capcom, σε συνεργασία με την Ψηφιακή Έκλειψη, λαμβάνει μια άλλη ματιά σε Εξαιρετικά Άνθρωπος το παρελθόν του, με ένα πακέτο που δεν το πρωτότυπο 6 ΑΣ Εξαιρετικά Τύπος video games αποζημίωση. Εκτός από την χαρακτηρίζει υψηλής ευκρίνειας εκδόσεις από το κλασικό 8-bit δραστηριότητες, η συλλογή περιέχει το ολοκαίνουργιο διαφορών προβλήματα, πίνακες, βίντεο κλιπ replays, και προγραμματιστής τέχνης. Είναι απλά ένα από τα καλύτερα ρετρό συλλογές γύρω. Εκτός από τις τελευταίες Σπάνιες Replay, Mega Man Κληρονομιά Συλλογή είναι το πιο κοντινό σε ένα παιχνίδι στον υπολογιστή που ταιριάζουν με την Απαίτηση Ποικιλία το κανάλι έχει θεωρηθεί. Αν είσαι ένα Εξαιρετικά Αρσενικό ανεμιστήρα, το θεωρώ απαραίτητη ποικιλία.

Αφήστε μια απάντηση