Τα Πιο Δημοφιλή Παιχνίδια φέτος

Spread the love

Επισκεφθείτε αυτή την επιλογή από τα παιχνίδια βίντεο από indie σχεδιαστές. Steampunk Rally είναι το καλύτερο mash-up των αγώνων, κάρτα μνήμης που κάνει, και επίσης την κλώση κύβους. Σε αυτό ατμός ποινικού από το παρελθόν, ακόμα και γύρω από άλλα επτά στενοί φίλοι παίζουν ως ιστορία είναι πιο εμφανή εφευρέτες, την ολοκλήρωση του τρελού την εθνικότητα σε όλη την Ελβετικές Άλπεις.

Αυτό το sequel για το 2017 ζόμπι επιβίωση είναι για Xbox One και, επίσης, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ μέσω του Xbox Παίξει Οπουδήποτε μονάδα, και είναι ως επί το πλείστον το πιο κοντινό που θα έχουν την ικανότητα να έρθει σε ένα τεράστιο, ανοιχτό κόσμο, co-op Το Περπάτημα Άψυχο παιχνίδι σύντομα.

Το 2000, η Sega έδωσε την εταιρία μας ελέγξτε έξω το μέλλον της funk με την Εύπορη τάξη της Εκπομπής, ένα cel-σκιασμένο δράσης δραστηριότητα που πρωταγωνίστησε ένα αξιολάτρευτο μπάντα από πατίνια κατεργάρηδες που επισημαίνονται τοίχους, καταπολεμηθούν ανταγωνιστικές εγκληματίες, και έμεινε μακριά από out-of-έλεγχο οι αστυνομικοί. Αυτό το ενημερωμένο Προσωπικό Υπολογιστή έκδοση εκτείνεται γραφικά υψηλής ευκρίνειας, προγραμματιστής συναντήσεις, και όλα τα σφυρίγματα και επίσης οι συναγερμοί θα πάρει σίγουρα μια Ατμός παιχνίδι. Διαρροή σε manga επιρροές hip-hop γεύση και ακόμη και μεταξύ των οποίων μία από τις μεγαλύτερες soundtracks ποτέ πριν κατασκευασμένο για ένα video game, το άλεσμα-ευτυχισμένο το Jet Set Radio είναι ένας τίτλος που είναι μέλος της συλλογής από όποιον έλεγχοι απασχολημένος παιχνίδια δράσης, εκπληκτικά ευκολομνημόνευτα τραγούδια, καθώς και την οδό κοινωνία.

Run-and-gun παιχνίδι στον υπολογιστή έχει μια μακρά ρεκόρ συναρπαστική οπαδούς με υψηλών οκτανίων, πυροβολούν-τα πάντα που κινείται δράση, αλλά λίγοι εκτελέσει καλύτερα από ό, SNK Playmore είναι το Metal Slug 3. Αρχικά ξεκίνησε να το Neo Geo συστήματος το 2000, η αξιόπιστη Μεταλλική Σφαίρα 3, που εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε κονσόλα και, επίσης, φορητό από τότε, και επί του παρόντος, αυτό είναι βασικά για την πρόσκληση για Pc. Μέσα σε αυτό το τίτλο, μπορείτε να διαχειριστείτε το γοητευτικό, οπλισμένοι-να-τα-δόντια στρατιώτες που προστατεύει Τον πλανήτη από μια εξωγήινη εισβολή χρησιμοποιώντας όπλα, εκτοξευτές πυραύλων, καθώς επίσης και η ομώνυμη Μεταλλική Σφαίρα δεξαμενές αποθήκευσης. Μεταλλικά περιθωρίου Τυπογραφικού 3 είναι ένα είδος αριστούργημα λόγω της μαγευτική (και επίσης υπερ-βίαιο) καρτουνίστικα γραφικά, δύσκολο-όπως-καρφιά προβλήματα, καινοτόμα εργαλεία καθώς και ποικίλο βαθμό στυλ.

Για το Αφιέρωμα είναι ένα μεσαιωνικό θέμα την καταπολέμηση της δραστηριότητα έχει δύο εικόνες. Η μία είναι μεγάλη για πολλούς παίκτες συνδυασμό τεράστιο, καθώς και μικρής κλίμακας μάχες. Το άλλο είναι ένα λησμονήσιμο single-player έργο που δυστυχώς απαιτεί μια σύνδεση. Παρ ‘ όλα αυτά, Για το Αφιέρωμα τακτικής μάχης σε ένα όμορφο συνδυασμό της θέσης, βηματοδότηση, την ευαισθητοποίηση, και, επίσης, έγκαιρη αντίπαλο κούκλα εγείρει όλο το πακέτο του μέσου AAA ττε, ίσως, ή άλλο διαθέτουν γλίστρησε μέσα.

Αφήστε μια απάντηση